(Sport) massage

Mijn massage is een combinatie van ontspanning en sport massage. Dit uit zich in een stevige maar ontspannen massage. Het is belangrijk dat de spieren goed worden aangepakt, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en het bloed weer lekker gaat stromen. Rug/schouders/nek massage (behandeling 30 of 45 min) Totale lichaamsmassage (behandeling 60 min)

Hot stone

Hotstone massage is een heerlijke massage door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een magnetische kracht die vernieuwende energie geeft aan uw lichaam. (behandeling 30 of 60 min)

Voetreflex

Voetreflex massage ondersteunt je gezondheid bij klachten en werkt preventief. Door het geven van (drukpunt) massage van de reflexzones op beide voeten worden de verschillende organen gestimuleerd tot zelfgenezend vermogen. Ook wordt de doorbloeding, hormoonhuishouding, lymfe en energiedoorstroming verbeterd en wordt het immuunsysteem versterkt. Hierdoor is er meer kans op herstel van het disbalans in het lichaam. (Pijn)klachten verminderen of kunnen verdwijnen. Je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel!

Veel voorkomende klachten waarbij voetreflex massage een positieve bijdrage kan leveren zijn bijvoorbeeld: Hoofdpijn / migraine, spijsverterings problemen, rug schouders en nekklachten, overgangsklachten, vermoeidheid, stress, burn-out.

Een voetreflex massage geeft een ontspannen gevoel voor zowel lichaam en geest. Werkt erg ontspannend.